"Remember Holocaust - Building Bridges for a common future".

 



Η ομάδα των μαθητών του προγράμματος " Σχολεία- Πρέσβεις του ΕΚ" μαζί με 15 επιπλέον μαθητές της Α΄και Β΄Λυκείου του σχολείου μας συμμετείχαν στη δράση Virtual Voluntary Activity που υλοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Έρευνας & Κατάρτισης Ευρωπαϊκών Θεμάτων στις 13 Μαΐου 2021, στο πλαίσιο του έργου   "Remember Holocaust - Building Bridges for a common future". Το εν λόγω έργο είναι εγκεκριμένο από το πρόγραμμα " Ευρώπη για τους Πολίτες της ΕΕ" . 

Ευχαριστούμε πολύ τους διοργανωτές (Institute of Research & Training on European Affairs - I.R.T.E.A. ) και τους μαθητές για τη συμμετοχή τους!

Κι ένα στιγμιότυπο της δράσης!



Σχόλια

  1. Μία εξαιρετική δράση η οποία μας θυμίζει τα οικτρά που συνέβησαν τότε. Τέτοια γεγονότα πρέπει να περνάνε στην ιστορία -και όχι στη λήθη- για το κάκιστο στίγμα τους και ως παραδείγματα προς αποφυγήν! Ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές (Institute of Research & Training on European Affairs - I.R.T.E.A.) καθώς και τις καθηγήτριές μας που συντέλεσαν στην ανάδειξη αυτής της δράσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΟΥΣΕΙΑ: ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ (ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΕ)

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ EUROPE DIRECT ΕΛΙΑΜΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ: "Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΕ"

ΣΠΟΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ