ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ EUROPEAN SCHOOL RADIO ΓΙΑ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΕ



Την Τρίτη 20 Απριλίου 2021

 η ομάδα του Προγράμματος "Σχολεία Πρέσβεις του ΕΚ" εξέπεμψε ζωντανά από το χώρο του σχολείου! Η ραδιοφωνική εκπομπή "Ζωντανά από το Γεννάδειο", διάρκειας μίας ώρας, είχε ως θέμα τα 40 χρόνια της ένταξης της Ελλάδας στην ΕΕ. 

Στο πλαίσιο της ραδιοφωνικής εκπομπής ακούστηκαν αποσπάσματα από τις συνεντεύξεις με την Ελληνίδα Ευρωβουλευτή κυρία Ελίζα Βόζεμπεργκ και τον Έλληνα Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κύριο Δημήτρη Παπαδημούλη.

Η ραδιοφωνική εκπομπή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος "Κάνω Ραδιόφωνο με το European School Radio". 

Ευχαριστούμε θερμά τη δημοσιογραφική ομάδα για την καθοδήγηση και τη στήριξή της:  τον δημοσιογράφο-μέντορα, κ. Νίκο Δημαρά, και τους επιμορφωτές του προγράμματος, Χαράλαμπο Μουρατίδη και Αγγελική-Δανάη Γιαννοπούλου-Ράπτη. 

Και, φυσικά,  το European School Radio για τη φιλοξενία και τη θαυμάσια εμπειρία!

Ακούστε εδώ την εκμπομπή μας!





Σχόλια

  1. Μια συνεργασία με πολλούς ανθρώπους που όπως αποδεικνύεται από το αποτέλεσμα -τις συνεντεύξεις των μαθητών προς τους ευρωβουλευτές και τις πληροφορίες που βρήκαν- ήταν εξαιρετική. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους παράγοντες που συντέλεσαν στην ανάδειξη αυτού του έργου και ελπίζουμε ξανά σε κάτι αντίστοιχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμα μία υπέροχη δράση η οποία εκ του αποτελέσματος ωφέλησε όλους/ες τους συμμετέχοντες/ουσες. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τις υπεύθυνες καθηγήτριες, όσο και τους καλεσμένους-ευρωβουλευτές για αυτή την καταπληκτική συνεργασία και την ανεπανάληπτη εμπειρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΟΥΣΕΙΑ: ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ (ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΕ)

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ EUROPE DIRECT ΕΛΙΑΜΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ: "Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΕ"

ΣΠΟΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ