1/4/ 21 ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

 Την Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

πραγματοποιήθηκε  διαδικτυακή ενημέρωση από την κ. Κατερίνα Μπουλνακάκη, εκπρόσωπο του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου (SaferInternet4Kids) και Νομικό. 

Θέματα ενημέρωσης: Tα  προσωπικά δεδομένα, η παραπληροφόρηση, ο διαδικτυακός εκφοβισμός, η υπερβολική χρήση του διαδικτύου, οι διαδικτυακές απάτες κ.ά.

To «Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου» λειτουργεί από το 2016 υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας και πιο συγκεκριμένα του Ινστιτούτου Πληροφορικής. Είναι επίσημος εκπρόσωπος στην Ελλάδα των Πανευρωπαϊκών Οργανισμών INSAFE / INHOPE που χαράσσουν την ευρωπαϊκή στρατηγική για ένα ασφαλές και ποιοτικό διαδίκτυο καθώς και ο αναγνωρισμένος εκπρόσωπος της Ελλάδας για το Expert Group on Safer Internet for Children της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.


Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Κατερίνα Μπουλνακάκη για τις πολύτιμες πληροφορίες και συμβουλές που μας έδωσε σχετικά με την προστασία μας στον συναρπαστικό αλλά και γεμάτο παγίδες χώρο του διαδικτύου. 



[https://saferinternet4kids.gr/] 

Σχόλια

  1. Πολύ ενδιαφέρουσα και διδακτική συνάντηση, ευχαριστούμε θερμά την κυρία Κατερίνα Μπουλνακάκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε πάρα πολύ την κ.Μπουλνουκάκη για την ενημέρωση, ήταν ιδιαίτερα επιμορφωτική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενημερωθήκαμε επαρκώς για τους κινδύνους του διαδικτύου, καθώς και για τις υπηρεσίες στις οποίες μπορούμε να αποταθούμε σε περίπτωση ανάγκης. Σας ευχαριστούμε κα Μπουλνουκάκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστούμε πολύ την κ. Κατερίνα Μπουλνακάκη! Η παρουσίαση της ήταν κατανοητή σε όλους, καθώς μας ενημέρωσε για τις αρνητικές συνέπειες του διαδικτύου, την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων μας και τις συχνές απάτες οι οποίες μας παραπλανούν και μας θέτουν σε κίνδυνο χωρίς οι ίδιοι να το καταλαβαίνουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΟΥΣΕΙΑ: ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ (ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΕ)

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ EUROPE DIRECT ΕΛΙΑΜΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ: "Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΕ"

ΣΠΟΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ