ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

 

Την Πέμπτη 9/12/21 junior και senior ambassadors της ομάδας μας υποδέχτηκαν στη βιβλιοθήκη του 1ου ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΓΕΛ ΑΘΗΝΑΣ-ΓΕΝΝΑΔΕΙΟΥ, τον κύριο Χρήστο Χ. Σακελλαρίδη, εκπαιδευτικό και Συντονιστή Προγραμμάτων του Πράσινου Ινστιτούτου.

 

Στόχος της συνάντησης ήταν η ενημέρωση της ομάδας μας σχετικά με τις δράσεις του Πράσινου Ινστιτούτου, το πρόγραμμα European Green Activist αλλά και την European Citizens' Initiative. Μεταξύ άλλων, δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν όροι της πολιτικής οικολογίας, όπως πράσινη πολιτική, συμμετοχική δημοκρατία, κοινοτισμός, βιωσιμότητα, ανταλλάχθηκαν χρήσιμες πληροφορίες και δόθηκαν ερεθίσματα για μελλοντικές δράσεις πάνω στους άξονες της Βιώσιμης/Πράσινης Πολιτικής και της Κλιματικής Αλλαγής/Περιβάλλοντος.


Ευχαριστούμε από καρδιάς τον κύριο Χρήστο Χ. Σακελλαρίδη για τη συμβολή του στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της ομάδας μας πάνω στα θέματα της πράσινης πολιτικής. Μακάρι οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν!




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΟΥΣΕΙΑ: ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ (ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΕ)

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ EUROPE DIRECT ΕΛΙΑΜΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ: "Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΕ"

ΣΠΟΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ