1ο ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΕΛ ΑΘΗΝΑΣ-ΓΕΝΝΑΔΕΙΟ & 12ο ΓΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΕΚ

 Με μεγάλη χαρά παρουσιάζουμε το βίντεο της προσομοίωσης της συνεδρίασης της ολομέλειας του ΕΚ, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021 από την ομάδα του προγράμματος και την αντίστοιχη ομάδα του 12ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης. Αντικείμενο των εργασίων της συνεδρίασης αποτέλεσε το "Ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σχετικά με τον αντίκτυπο των μέτρων κατά της COVID-19 στη δημοκρατία, τα θεμελιώδη δικαιώματα και το κράτος δικαίου (2020/2790(RSP)".

Ήταν μια από τις ωραιότερες στιγμές που έχουμε ζήσει ως ομάδα! Στο 12ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης βρήκαμε εξαιρετικά δραστήριες και δραστήριους senior και junior ambassadors και η συνεργασία μας είναι βέβαιο ότι θα έχει μέλλον! Φίλες και φίλοι από τη Θεσσαλονίκη, σας ευχαριστούμε θερμά για την άψογη συνεργασία και ευχόμαστε καλή αντάμωση στην όμορφη πόλη σας αμέσως μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν!

Εδώ μπορείτε να δείτε το βίντεο που με κέφι και τέχνη δημιούργησε ο συνάδελφος Γιάννης Παπουτσάκης, senior ambassador της ομάδας "Σχολεία Πρέσβεις του ΕΚ" του 12ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης.

Γιάννη, σε ευχαριστούμε!!


Σχόλια

  1. Φανταστική η συνεργασία με τη Θεσσαλονίκη, εξαιρετική η προσομοίωση, μπράβο σε όλους μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μία άμωμη συνεργασία με τους φίλους από τη Θεσσαλονίκη και ένα εξαιρετικό βίντεο από τον κύριο Παπουτσάκη. Κι από κοντά λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τρομερή συνεργασία, το αποτέλεσμα εξαιρετικό! Μπράβο σε όλους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΟΥΣΕΙΑ: ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ (ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΕ)

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ EUROPE DIRECT ΕΛΙΑΜΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ: "Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΕ"

ΣΠΟΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ